hero

Stjärnan Bakom Kulisserna 

2024-02-09

Möt Matilda – Som med sin glädje och utstrålning lyser upp tillvaron på vårt lager! Matilda är en nyckelspelare i arbetet för att säkerställa en smidig och effektiv logistikkedja på Effekta Power System & SAC Nordic.  

Med sin bakgrund som undersköterska bidrar Matilda inte bara med ordning och reda, utan även en omsorgsfull och ödmjuk inställning i det vardagliga arbetet. Matildas motto: ”att varje produkt når våra kunder i rätt tid och i perfekt skick”, vilket är en uppenbar strävan i hennes dagliga arbete. 

Genom ett nära samarbete med inköps- och beredningsavdelningen bygger Matilda och teamet på lagret förtroende till våra kunder. Deras insatser är helt avgörande för att driva effektiv logistik med mål om att alltid överträffa våra kunders förväntningar.  

Matilda förstår den kritiska rollen som hennes arbete spelar för att undvika missnöjda kunder. Genom sitt engagemang och sin professionalism bidrar hon till att öka både leveranssäkerheten och kundnöjdheten. 

Tack för ditt fantastiska engagemang och professionalism. Tack vare dig kan vi upprätthålla vårt rykte som en pålitlig leverantör och partner! 

Senaste nyheterna

Vi blir en del av SAC Nordic

Vår verksamhet integreras i SAC Nordic AB (SAC) som är Sveriges ledande leverantör av utrymningslarm med talat meddelande. Hela Effektas produktsortiment kommer fortsätta att vara...

LÄS MER

Bärbara kadmiumbatterier förbjuds helt från och med den 18 februari 2024.

Följande meddelande kommer från Naturvårdsverket: Bärbara kadmiumbatterier är snart helt förbjudna Bärbara kadmiumbatterier förbjuds helt från och med den 18 februari 2024. Nuvarande undantag kommer...

LÄS MER

Ett Samarbete för En Strålande Framtid

Ta del av tankar och reflektioner från Tomas Olofsson, VD på Swanson Teleteknik och Malin Åhman, Produktansvarig på SAC Nordic & Effekta Power Systems som...

LÄS MER

Vill du veta mer hur vi kan hjälpa dig?

Eller ring oss på 040-946020