Direktkontakt

När det gäller säkerhet finns inga genvägar. Samtidigt är vägvalen många och utbudet av lösningar stort. Våra konsulter och säljare hjälper dig att navigera rätt bland produktegenskaper och myndighetskrav.

Hör gärna av dig till oss med dina frågor!

Kontakta oss direkt på 040-946020

Serviceavtal

En nödljusanläggning/UPS-anläggning är inte underhållsfri. Växelriktare och UPS:er innehåller delar som kräver underhåll samt slits med åren.

Det är väldigt viktigt att man planerar för sitt underhåll/service så kostnaden blir så låg så möjligt och att man inte får dyra utgifter pga. bristande underhåll.

Vi på Effekta kan erbjuda serviceavtal på samtliga våra aggregat och därmed göra Er anläggning så driftsäker som möjligt. Kondensatorer och fläktar byts ut vid regelbundna intervall och batteridriften kontrolleras så att den håller utsatt tid.

Som serviceavtalskund är du en prioriterad kund.

Önskar Ni en offert på ett serviceavtal på Er anläggning?
Fyll bara i formuläret nedan så tar vi kontakt med Er.

Läs mer om vårt serviceavtal nedan


  Boka service

  Kontaktformulär för service/felanmälan

  Har du en anläggning som du vill att vi skall kontrollera?
  Fyll i formuläret så återkommer vi med en servicetid.
  Boka här.

  Vid garantiärenden

  Formuläret skall inte användas vid garantiärenden.
  För information om hur ni går tillväga vid reklamationsärenden:
  Klicka här.

  Transportskador

  Mottagaren skall alltid anmäla avvikelser och skador på gods till transportören så det är viktigt att kontrollera att antal kolli stämmer mot fraktsedel/följesedel samt att det inte finns några synliga skador på godset.

  Om synliga skador finns på godset eller om antal kolli inte stämmer, ska detta anges på fraktsedel/följesedel/handdatorn, som sedan signeras av chauffören. Mottagaren skall även kontakta transportbolaget för vidare information om hur man ska gå vidare i ärendet.

  Om du packar upp godset och det visar sig att det finns dolda transportskador så ska detta också anmälas av mottagaren till transportören inom 7 dagar efter mottagandet. I övrigt eller vid oklarheter se ALEM 09 eller kontakta transportören.

  Kontaktuppgifter enligt nedan:

  TEL: 0771- 345 345

  TEL: Är olika beroende på land.

  Garanti/Reklamation

  Effekta Power Systems ABs produkter levereras normalt enligt leveransvillkor ALEM 09 exklusive punkt 38 andra stycket. Produkter med annan garantitid är markerade i vår katalog, på vår hemsida, på offert och/eller faktura. För att garanti skall gälla måste installation och drift vara i enlighet med lagar och normer samt enligt installationsmanual, driftsinstruktioner och broschyrblad.

  Vid reklamation och åberopande av garanti skall SEGs reklamationsblankett för ALEM 09 användas. Denna finns för nedladdning och ligger som underlag vid garantiärenden och till denna skall även inköpsfaktura bifogas

  Returer

  Vid returer skall köparen alltid kontakta berörd säljare (som står på fakturan) för att lämna uppgift om nummer och datum på fakturan eller följesedeln. Säljaren tar ut en returorder på överenskommet gods som ska returneras och godset ska märkas med detta ordernummer.

  Retur av lagervaror som inte är äldre än 6 månader krediteras normalt med 25% avdrag och detta förutsätter att varorna återsänds i oskadat och oanvänt skick samt i oskadad originalförpackning. För varor som ej är i oskadat skick görs ett avdrag på 25% plus avdrag för kostnaden att återställa dem till originalskick.

  Varor som inte är upptagna på returorder krediteras med minst 50% avdrag och ej lagervaror samt varor som är äldre än 6 månader från leveransdatum krediteras inte.

  Nedladdningar