2018/11/19

Effekta storsatsar och visar vägen till framtidens nödbelysning

Det är mycket som är nytt hos oss på Effekta. Vi har bland annat uppdaterat vår grafiska profil, som nu har ett helt nytt och modernt utseende. Det ser du bland annat i vår nya katalog och på hemsidan – där vi också gjort det ännu enklare att få råd och information samt ta del av vårt kompletta sortiment av UPS:er, nödbelysning och kringliggande tjänster.

Vi fortsätter att fokusera på ny teknik, långa garantier, övervakning och effektiva lösningar för att passa alla typer av anläggningar. Vårt övervakade nödbelysningssortiment är nu bredare och mer omfattande.

Ännu tydligare, ännu starkare, ännu mer innovativa
Vårt nya utseende är det synliga resultatet av det varumärkesarbete vi gjort under våren. Ett arbete där vi ritat upp vår målbild för de kommande åren. Syftet är såklart att bli en tydligare och starkare aktör på marknaden och verkligen ta en ledande position inom vårt viktiga område. På produktsidan fortsätter vi att hela tiden finna nya innovativa lösningar och är väldigt stolta över att kunna erbjuda vårt absolut bästa sortiment någonsin.

Ny vision som utmanar och förpliktigar
Vi har spänt bågen och tagit sats när vi formulerat företagets nya vision:
”Nordens största aktör inom nödbelysning med marknadens högsta förtroende.”

Det är en vision som utmanar och förpliktigar. Syftet med vår verksamhet är att leverera moderna nödbelysningslösningar som ger en säkrare vardag för människor, företag och samhälle. Och det är våra kunder och samarbetspartners som verkligen kan avgöra om vi är på rätt väg. Det är en utmaning vi ser fram emot.

Utökad styrka i Stockholm, nytt kontor i Oslo
Som ett led i vår nya höga ambition utökar vi nu vår styrka i Stockholm och startar ett kontor i Oslo, för att på så sätt kunna finnas närmare flera av våra kunder.

Så det händer mycket här hos oss på Effekta. Besök gärna vår nya webbplats på www.effekta.se eller hör av dig om du vill veta mer om våra planer eller om våra lösningar.

Framtidens nödbelysning

Dela detta inlägg