2019/10/07

Ny VD på Effekta.

Claes Nyberg tillträder som ny VD i Effekta Group den 1 september och efterträder Jan Nilsson. Claes har lång erfarenhet från elmaterielbranschen och ledande befattningar på företag som ESYLUX, Bergdahls och nu senast på Melbye Skandinavia. Jan kommer att fortsätta sitt arbete med utvecklingen av Effekta genom sin plats i bolagets styrelse.

– Det är med glädje jag tackat ja till att leda den fortsatta expansionen av Effekta. Den tilltro som finns på marknaden till Effekta som varumärke och den kompetens som finns i företaget ger oss förutsättningarna för att vi ska nå vår vision att bli ”Nordens största aktör inom nödbelysning med marknadens högsta förtroende”. Jag ser framemot resan. – Claes Nyberg, VD Effekta Group.

– Vi i styrelsen är mycket tillfredsställda med att Claes Nyberg tillträder rollen som VD för Effekta Group. Vi ser att Claes med sina erfarenheter från branschen och välmeriterade ledarskap kommer utveckla Effekta vidare mot bolagets vision tillsammans med vårt starka team på Effekta. – Magnus Wall, Styrelseordförande Effekta Group.

För ytterligare information, kontakta Claes Nyberg: 08-527 080 81

Claes Nyberg

Dela detta inlägg